fbpx

ŠTA RADE TE BAHOVE KAPI

Šta rade te bahove kapi?

Čiste, pročišćavaju, iščišćavaju.

Šta?

Sve ono što nas blokira.

Kako to misliš blokira?

ŠTA RADE TE BAHOVE KAPI

Jednostavno

Nisi srećna, nisi zadovoljna, zaboravila si šta znači smeh od srca, kako izgleda zaspati, ne buditi se svaki čas, imati volje i snage da radiš, budeš sa porodicom, posećuješ prijatelje, baviš se nekim hobijem. Da nisi preumorna i nezadovoljna. Da nisi zavidna, da ne misliš da su ti sve lađe potonule. Sve to te blokira.I ne samo to, ali mislim da ti je sada malo jasnije šta znači da te blokiraju emocije i mentalna stanja.

Pa dobro, ali šta rade bahove kapi?

One ti pomažu da odblokiraš uzroke zbog kojih nemaš snage, volje, energije, sna. Zbog kojih si tužna, napeta, ljuta, ljubomorna. One ti pomažu da ti glava bude bistra i da tvoje odluke i postupci budu na tvoje zadovoljstvo i za tvoje dobro.
One su poput nežnog dimnjačara koji čisti mesta na kom se zaglavilo sve ono što godinama taložiš. Ali, čisti i ono što ti se malopre desilo pa te izbacilo iz koloseka.

A kako ti znaš koje su kapi baš za mene

Ti mi u tome pomažeš. Ti si ta koja mi govoriš kako se u ovom času usećaš i šta bi volela da promeniš. Ti si ta koja mi pomaže da zajedno definišemo uzroke. Zajedno idemo od tačke A do tačke B. Ja sam ta koja prepoznaje na osnovu tvojih uputa koje su to kapi koje ti baš sada trebaju. Ja sam ta koja će ti reći šta da očekuješ. Ti si ta koja se menja i koju bahove kapi deblokiraju.

Mi smo tim. Tvoje je da rešiš da tražiš uzroke i da ih otklanjaš. Moje je da te vodim tim putem pomoću bahovih kapi.

Pa, dobro zvuči i ima smisla…

Ima, kad poželiš, javi se.

Ako mi ustreba…

Znaš gde me možeš naći. Javi se, pošalji poruku, mail… I, da… možeš da pogledaš i moj blog, pa ćeš možda još ponešto otkriti…

  •  
  •  
  •  
error: Content is protected !!