fbpx

SAVETOVANJE I OSTALE USLUGE

Moje osnovno zanimanje kojim se bavim 25 godina jeste profesor srpskog jezika. Pored profesure, uvek sam išla malo dalje i malo dublje u rad sa svojim učenicima i roditeljima jer sam znala da ni učenje nije jednodimeznionalni proces. Svakom svom učeniku sam pristupala individualno jer moja uloga nije samo da budem predavač već i da svakom pristupim iz različitih uglova ne bih li dobila najbolje rezultate. Vođena time, tražila sam sisteme u holistici koji najbolje povezuju moje osnovne studije – i holistički pristup čoveku. I dobila sam odgovor – Bahova terapija je u sebi spojila i narativni deo (razgovor i savetovanje) sa cvetnim esencijama (Bahovim, Kalifornijskim, Balkanskim, Andskim…)

U vreme kada sam studirala deo obaveznih studija je sadržavala i godinu dana slušanja psihologije i pedagogije (kao obaveznih predmeta) što je veoma značajno u mom radu. Više o meni, edukaciji, misiji, završenim obukama možete pročitati OVDE.

 

 

Usluge:

  • savetovanje s praktičarem uz definisanje kombinacije bahovih kapi
  • savetovanje s praktičarem za akutnu situaciju uz definisanje kombinacije bahovih kapi (kao i Kalifornijskih, Balkanskih…)
  • pravljenje upotrebnih kombinacija (ako klijent od ranije zna koju kombinaciju kapi pije)
  • podrška na putu promene i savetovanje razgovorom
  • savetovanje može biti obavljeno putem mesindžera, vibera (razgovor) ili uživo.
  • savetovanje za promenu životnih navika i praćenje promene
  • rad na energetskim centrima putem cvetnih esencija

Podrška putem maila ili četa ili telefona.

Mail:soulbooming.com@gmail.com

Inbox naFejsbuk stranici.

Telefon: 069 5 190569

Svako od nas ima misiju.

Ja sam svoju relativno brzo našla, ali sam dugo tragala za metodom koji u sebi ujedinjuje moja predzanja, koja pored savetovanja i razgovora ima još jednu moćnu komponentu iskonsku snagu bilja koja nas vraća u optimanlno stanje – i sve sam to našla u TERAPIJI BAHOVIM KAPIMA.

Prvi deo terapije jeste razgovor – tokom kog klijent i praktičar uspostavljaju vezu punu poverenja i međusobnog uvažavanja. Praktičar vodi  i usmerava razgovor i pomaže klijentu da osvesti sebe, svoje disbalanse, delove svojih emocionalnih polja koja su u blokadi. Nakon toga zajedno definišu koju promenu klijent očekuje i potom praktičar  pravi kombinaciju kapi koju klijent pije do narednog razgovora. Kapi rade na čišćenju polja u kojima postoji disbalans energije i pomažu osobi da se korak po korak, sloj po sloj vraća svojoj suštini. Praktičar kroz razgovor savetuje klijenta i kako da pokrene svoje potencijale i na taj način ga bodri i vodi kroz ovaj proces. Naravno, još jedna prednost Bahove terapije jeste da je to komplementarni metod koji se može koristiti i u sadejstvu sa nekim drugim metodama.

I, ono što je bitno da zapamtimo bahove kapi nisu lek – već energija potekla iz prirode koja nam pomaže da se sa prirodom, čiji smo sastavni deo, ponovo uskladimo i da vibriramo onako kako bi naša duša i trebalo da vibrira da bismo bili u miru sa sobom. Harmonija duha, duše i tela – jeste preduslov za kvalitetan život i korišćenje svih svojih potencijala.

***

Nadam se da sam bila dovoljno jasna u objašnjavanju, ali sada bih da vam dobližim malo konkretnije kada je dobro da zakažete razgovor s praktičarem. Spisak osnovnih tema koje možete naći u literaturi bio bi:

– strah (različitog porekla)

-anskioznost, panični napadi

-oporavak nakon teškog životnog iskustva – razvod, odlazak dece iz kuće, smrt bliske osobe…

-bes

-ljutnja

-tuga

-ljubomora

-premor

-neprilagođenost- trema

– mucanje

– stidljivost

– anksioznost

– problem s koncetracijom, učenjem, motivacijom

-odlaganje

– rigidnost

-nefleksibilnost

– nervoza

– problemi u komunikaciji

– blokade u različitim oblastima (u kreativnosti, u odnosima, na poslu, roditeljstvu, seksualnosti…)

– agresija

– pasivnost

– problemi sa ishranom (bulimija, anoreksija)

– zavisnost (pušenje, alkohol, kompjuteri, hrana…)

– bolovi u vilici, zubima, desnima nastali usled emocionalnih blokada

– glavobolje nastale zbog emocionalnih blokada

– ukočenost bilo kog dela tela usled mentalne ili emocionalne blokade

– srce (stezanje, bol nastali usled emocionalnog disbalansa)

– alergije

– problemi sa stomakom (grčevi, nervoza, gastritis nastao zbog nervoze)

– jetra (od ožučenosti, besa, ljutnje, ljubomore)

– problemi sa crevima nastali (emocionalnog porekla)

– problemi sa reproduktivnim organima, hormone (variranje,  emocionalne i mentalne blokade koje dovode do steriliteta…)

 

….I da vam ništa više ne navedem – ovaj spisak je dovoljan da vas zainteresuje za bahove kapi. Naravno, ni jednu od navedenih tema bahove kapi NE LEČE. Vi, u saradnji sa svojim praktičarem cvetnih esencija definišete šta vas to blokira i zbog čega niste sami sobom zadovoljni.

Znate i sami koliko svaka od gore navedenih tema može da nam zablokira život. Rešavanjem uzroka -posledice same nestaju i život postaje kvalitetniji. Lakše se odlučujemo da izađemo iz kuće, upoznajemo nove ljude, tražimo posao, menjamo posao, učimo, tražimo i nađemo kvalitetnog partnera. Da izađemo iz začaranog kruga dijeta, zavolimo svoje telo a samim tim se i dobro osećamo u njemu. Oslobodimo se zavisnosti, budemo vedri, veseli, optimistični, samim tim nam i organizam jača – jer dobre misli su dobre i za naše telo.

Na čemu biste u ovom trenutku radili i šta biste to menjali –  pitanja su koja zajedno sa praktičarem definišete i pravite ličnu kombinaciju kapi kojima otklanjate nastale blokade.

Zakazali ste savetovanje? Čestitam. To je vaš prvi korak na putu harmonizacije i poboljšanja kvaliteta vašeg života.

Možete zakazati savetovanje s praktičarem.  Savetovanje podrazumeva razgovor, na osnovu kog  obe strane zajedno definišu teme na kojima bi trebalo raditi da bi se klijent vratio u dobro stanje, a potom se pravi i kombinacija bahovih kapi.

Bahov praktičar provodi klijenta kroz ono što bi u datom trenutku bilo najvažnije menjati. Uvek imamo u glavi – ŠTA BIH SADA VOLELA DA JE DRUGAČIJE? ŠTA BIH SADA VOLELA DA PROMENIM DA BIH SE OSEĆALA… ŠTA MI U OVOM TRENUTKU VOLELA DA BUDE DRUGAČIJE NA EMOCIONALNOM I MENTALNOM PLANU?

Ističem ovo sada – jer cilj nam je da kroz savetovanje pomognemo osobi da otkrije i definiše odgovore na navedena pitanja, i da dobije kombinaciju kapi za dati trenutak. Na sledećem savetovanju se konstatuje boljitak u određenom segmentu i proverava da li i koje su se nove teme otvorile.

Klijent u svakom trenutku može da kaže da više ne bi radio na sebi i to je njegova lična odluka. Kao što će i praktičar nagovestiti da je to trenutak kada ne treba ići dalje, ako ne postoje neki novi uvidi. Bliska saradnja i poverenje osnova je zajedničkog rada. Klijent je aktivni učesnik i u svakom momentu zna šta konzumira i šta se očekuje kao promena. Tako zna da i od njega zavisi harmonizacija i voljnije učestvuje u procesu. To je prva osnova za dobre rezultate. 

Bitno je da osoba bude svesna da je vreme i novac uložen u promenu nešto što njoj donosi kvalitetniji život. A svaki  praktičar je takođe uložio i svaki dan ulaže vreme i novac u usavešavanje svog znanja, teorijske osnove i u još kvalitetniji praktični rad. Uzajamno poštovanje je od izuzetnog značaja. Klijent i praktičar su dva tasa na istoj vagi. Uzajamno poštovanje i uvažavanje jesu druga osnova za dobre rezultate. 

Rad na temama obično traje određeno vreme

Kao što ono što nas “žulja” u životu nije nastalo za jedan dan, tako ni harmonizacija najčešće ne nestaje nakon jedne bočice bahovih kapi. Svakako već posle prve osetimo znatno olakšanje, ali to je često samo zagrebana površina. Ako planirate da ozbiljno dovedete sebe u dobro stanje potrebno je raditi prosečno od dva meseca pa kad je ozbiljna disharmonija i nekoliko meseci. No, kad dođete do uzroka onog što vas je izbacivalo iz ravnoteže vi ćete sledeći put i sami znati šta je to što vam je okidač pa ćete ili sami poraditi na uzroku, ili se vratiti kod na savetovanje samo da doradite tamo gde je opet zapelo. Istrajnost i poverenje je treća osnova za dobre rezultate. 

Nežno delovanje bahovih kapi

Bahove kapi deluju nežno i ne izazivaju drastične reakcije. Ponekad se promena desi kroz snove, ponekad  je primetimo tek kad uradimo ili ne uradimo nešto što nam je do tada bilo nezamislivo ili je stvaralo teškoću.  Promene često prvo uoči klijentova okolina – jer kapi su nežne pa se suptilne nijanse prvo osete u kontaktu s ljudima, ili u boljem spavanju, mirnijim reakcijama na neke situacije… Ne izazivaju alergijske reakcije, niti imaju kontraindikacije pa su bezbedne i za decu i životinje. Često su nam vodilje rečenice poput: Nešto je drugačije kod tebe, promenila si se, kako ne reaguješ na neke stvari, pa ti se smeješ, mnogo si opuštenija… 

Klijent može da ima i jednokratne susrete s praktičarem – ako mu kapi trebaju za akutne situacije – putovanje, polaganje ispita, odbrana radova, odlazak u bolnicu, promena sredine, razgovor za posao…

Stalan poziv svim zainteresovanim praktičarima iz raznih oblasti za saradnju.

Pratite naše promo pakete i mesečna iznenađenja! Prijavite se na mailing listu i uvek saznajte prvi!

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!