fbpx

SAVETOVANJE I OSTALE USLUGE

Usluge:

  • savetovanje s praktičarem uz definisanje kombinacije bahovih kapi
  • savetovanje s praktičarem za akutnu situaciju uz definisanje kombinacije bahovih kapi
  • pravljenje upotrebnih kombinacija (ako klijent od ranije zna koju kombinaciju kapi pije)
  • podrška na putu promene i savetovanje razgovorom
  • savetovanje može biti obavljeno putem mesindžera (razgovor) ili uživo.

Podrška putem maila ili četa ili telefona.

Mail: merima@soulblooming.com 

Inbox naFejsbuk stranici.

Zakazali ste savetovanje? Čestitam. To je vaš prvi korak na putu harmonizacije i poboljšanja kvaliteta vašeg života.

Možete zakazati savetovanje s praktičarem.  Savetovanje podrazumeva razgovor, na osnovu kog  obe strane zajedno definišu teme na kojima bi trebalo raditi da bi se klijent vratio u dobro stanje, a potom se pravi i kombinacija bahovih kapi.

Bahov praktičar provodi klijenta kroz ono što bi u datom trenutku bilo najvažnije menjati. Uvek imamo u glavi – ŠTA BIH SADA VOLELA DA JE DRUGAČIJE? ŠTA BIH SADA VOLELA DA PROMENIM DA BIH SE OSEĆALA… ŠTA MI U OVOM TRENUTKU VOLELA DA BUDE DRUGAČIJE NA EMOCIONALNOM I MENTALNOM PLANU?

Ističem ovo sada – jer cilj nam je da kroz savetovanje pomognemo osobi da otkrije i definiše odgovore na navedena pitanja, i da dobije kombinaciju kapi za dati trenutak. Na sledećem savetovanju se konstatuje boljitak u određenom segmentu i proverava da li i koje su se nove teme otvorile.

Klijent u svakom trenutku može da kaže da više ne bi radio na sebi i to je njegova lična odluka. Kao što će i praktičar nagovestiti da je to trenutak kada ne treba ići dalje, ako ne postoje neki novi uvidi. Bliska saradnja i poverenje osnova je zajedničkog rada. Klijent je aktivni učesnik i u svakom momentu zna šta konzumira i šta se očekuje kao promena. Tako zna da i od njega zavisi harmonizacija i voljnije učestvuje u procesu. To je prva osnova za dobre rezultate. 

Bitno je da osoba bude svesna da je vreme i novac uložen u promenu nešto što njoj donosi kvalitetniji život. A svaki sertifikovani praktičar je takođe uložio i svaki dan ulaže vreme i novac u usavešavanje svog znanja, teorijske osnove i u još kvalitetniji praktični rad. Uzajamno poštovanje je od izuzetnog značaja. Klijent i praktičar su dva tasa na istoj vagi. Uzajamno poštovanje i uvažavanje jesu druga osnova za dobre rezultate. 

Rad na temama obično traje određeno vreme

Kao što ono što nas “žulja” u životu nije nastalo za jedan dan, tako ni harmonizacija najčešće ne nestaje nakon jedne bočice bahovih kapi. Svakako već posle prve osetimo znatno olakšanje, ali to je često samo zagrebana površina. Ako planirate da ozbiljno dovedete sebe u dobro stanje potrebno je raditi prosečno od dva meseca pa kad je ozbiljna disharmonija i nekoliko meseci. No, kad dođete do uzroka onog što vas je izbacivalo iz ravnoteže vi ćete sledeći put i sami znati šta je to što vam je okidač pa ćete ili sami poraditi na uzroku, ili se vratiti kod na savetovanje samo da doradite tamo gde je opet zapelo. Istrajnost i poverenje je treća osnova za dobre rezultate. 

Nežno delovanje bahovih kapi

Bahove kapi deluju nežno i ne izazivaju drastične reakcije. Ponekad se promena desi kroz snove, ponekad  je primetimo tek kad uradimo ili ne uradimo nešto što nam je do tada bilo nezamislivo ili je stvaralo teškoću.  Promene često prvo uoči klijentova okolina – jer kapi su nežne pa se suptilne nijanse prvo osete u kontaktu s ljudima, ili u boljem spavanju, mirnijim reakcijama na neke situacije… Ne izazivaju alergijske reakcije, niti imaju kontraindikacije pa su bezbedne i za decu i životinje. Često su nam vodilje rečenice poput: Nešto je drugačije kod tebe, promenila si se, kako ne reaguješ na neke stvari, pa ti se smeješ, mnogo si opuštenija… 

Klijent može da ima i jednokratne susrete s praktičarem – ako mu kapi trebaju za akutne situacije – putovanje, polaganje ispita, odbrana radova, odlazak u bolnicu, promena sredine, razgovor za posao…

Stalan poziv svim zainteresovanim praktičarima iz raznih oblasti za saradnju.

Pratite naše promo pakete i mesečna iznenađenja! Prijavite se na mailing listu i uvek saznajte prvi!

 

 

  •  
  •  
  •  
error: Content is protected !!