fbpx

RESCUE REMEDY – PRIJATELJ NA KOG SE UVEK MOŽETE OSLONITI

Ako bi trebalo da izdvojim jedan preparat koji bi uvek trebalo da imate uz sebe to bi svakako bile Rescue Remedy kapi, najpoznatije kapi iz Bahove palete i jedina univerzalna, već napravljena kombinacija.

https://www.coloribus.com/adsarchive/outdoor/rescue-remedy-yoga-5768855/

Kada koristimo Rescue Remedy

Ako do sada niste znali šta su i čemu služe Rescue Remedy kapi, ovaj tekst će vam razjasniti najčešće nedoumice. Ovo je jedina kombinacija koju možete dati svima kao prvu pomoć. Ako nekom pored vas pozli, vaše dete se uplaši, dođe kući uplakano zbog ocene, raskinuli ste upravo vezu, čoveku u autobusu pored vas je naglo pozlilo, neko se od straha onesvestio – u svim ovim situacijama  slobodno dajte osobi kapi za prvu pomoć. Videćete, svi će vam od srca biti zahvalni.

Rescue Remedy čine pet cvetnih esencija koje uzajamnim dejstvom daju idealnu kombinaciju.

Star of Bethlehem – cvetna esencija za mentalni i fizički šok – opušta i smiruje

Rock Rose – cvetna esencija protiv užasa i panike

Clematis – esencija delotvorna za  osećanje ošamućenosti i nesvestice

Impatiens  –cvetna esencija protiv uznemirenosti, razdražljivosti, uzrujanosti

Cherry Plum –  cvetne esencija pogodna za vraćanje samokontrole i  protiv histerije.

RR uvek uz nas

Ovaj preparat bi trebalo da vam je uvek na dohvat ruke. Dobro ga je nositi i  u tašni kao remediju za svaki slučaj. Šok, trauma, iznenadna loša vest, videli ste nešto što vas je uznemirilo, šef vas je pozvao na razgovor, pročitali ste jedan od onih strašnih, šokantnih tekstova na internetu, bili ste na roditeljskom, treba da uradite nešto a odjednom vas je uhvatila panika, preplavilo vas je more loših informacija, probudila vas je noćna mora, bili  ste svedok neke  nesreće, nešto vas je jako uplašilo?

Prva linija pomoći jesu upravo Rescue Remedy kapi. Njih uzimate po četiri kapi sve dok se ne smirite. Nekom će biti dovoljna samo jedna doza, neko će uzimati na svakih pola sata dok ne prođe osećaj panike, straha, uznemirenosti, dok opet ne počne da vlada sobom i ne uspostavi kontrolu nad situacijom. Neko će ih uzeti preventivno i proći će kroz trenutnu neku situaciju bez stresa.

RR kapi nam pomažu da predupredimo stres, da mu ne dozvolimo da nas obuzme, a ako je već krenuo da se širi  -da ga zaustavimo, i da se dovedemo u ravnotežu. Nekad je sasvim dovoljno samo ih uzeti jer je događaj koji nas uznemirava trenutnog karaktera. Ali, ako često u istim okolnostima posežemo za njima, tada je preporučljivo da porazgovaramo sa svojim praktičarem cvetnih esencija ne bismo li otkrili dubinske uzroke nemira, straha, razdražljivosti i poradili na njima.

Navešću vam nekoliko slučajeva u kojima  su Rescue Remedy odigrale ključnu ulogu.

Klijent je dobio vest da je osoba sa kojom je bila bliska tu noć poginula u saobraćajnoj nesreći. Vest je stigla iznenada, i izazvala je jak napad plača, grča u stomaku i slabosti. Uzimala je kapi nekoliko puta u roku od dva sata i smirila se. Plač je prestao, ostala je tuga. Nastavila je sa svojom uobičajenom terapijom.

***

Klijent je bio da poseti rodbinu koju nije video nekoliko godina i imao je svega 3 dana da ih sve obiđe. Dugačak put, mnoštvo informacija, susreti sa ljudima koje dugo nije video izazvali su takvu buru osećanja u njemu da nije mogao da zaspi u toku prve noći. Uzeo je dve doze Rescue Remedy i sutradan je nastavio svoj put onako kako je i planirao.

***

U trenutku dok su bile poplave, klijent saznaje da je poplavljen kraj u kom mu žive roditelji. Ne može da uspostavi vezu sa njima i panika raste. Uzima Rescue kapi čitav dan da bi se smirio i izbegao stanje stresa.

***

Devojka ide na prvi sastanak sa momkom. Nervozna je jer želi da ostavi što bolji utisak na njega – (bez nervoznog i brbljanja i neusklađenog ponašanja). Uzima dan pred sastanak i taj dan Rescue Remedy.  Sastanak je prošao opušteno i baš kako je želela.

***

Rescue Remedy su prva linija pomoći  za sva stresna, traumatična i šokantna akutna stanja. Topla preporuka je da ih obavezno imate uvek uz sebe.

Rescue Remedy krema je jedan sjajan preparat koji bi takođe svako trebalo da ima. Osetljiva koža, promrzline, opekotine, ujedi insekata – na sve to urgentno deluje. Kao što nas kapi brzo vrate u ravnotežu iznutra tako nam krema čuva i regeneriše kožu.

I bonus – Rescue Remedy sapuni – za negovanje osetljive kože. Rescue Remedy – prijatelj na kog se uvek možemo osloniti.

error: Content is protected !!