fbpx

DuhUmTelo SINERGIJA TEHNIKA

Ko stoji iza ove priče? Pronađite odeljak u kom možete saznati ko sam, šta je moja osnovna vokacija, i šta sam sve učila, još uvek izučavam i šta to mogu da vam ponudim kroz savete i lični rad sa vama. DuhUmTelo sinergija medijskih, energetskih i spiritualnih tehnika je nešto poput džem sešna. Pod tim pojmom se u muzici pozdrazumeva grupno sviranje muzičara koji inače ne sviraju  zajedno. Ono što im omogućuje da to ipak rade jeste dobro poznavanje svog instrumenta, veštine sviranja i uklapanja onog što možda na prvi pogled ne deluje uklopljivo.

DuhUmTelo su kao knjiga, sveska, olovka i naša znatiželja.
Ena Marinković

 

Tako vam i DuhUmTelo  nudi spoj različitih tehnika, koje zajedno deluju na vašu DUŠU, ŽIVOT, EMOCIJE, MIŠLJENJE,  spajajući tehnike koje su navedene trenutno u opisu – šta treba da znate o meni. Odakle ćemo krenuti, uvek zavisi od vas. Da li vam prija da kroz medijske sadržaje, koji za svoju osnovnu temu imaju upravo neki od vaših izazova krenete ka celosti, ili vam prija narativna terapija – razgovor, pisanje, analiza istog s ciljem da se dođe do uzroka disbalansa. Da li je to praksa zasnovana na otkrivanju slabosti i rad na njihovom jačanju i dovođenju na nivo koji ste imali pre nego su se traume desile. Kao podrška i pratilac svake od ovih praksi idu Bahove kapi, kao ona osnovna nit koja spaja sve navedene, i još neke u pripremi, tehnike. 

 

DuhUmTelo  sinergija je spoj iskustva, znanja i usavršavanja. Nekad je dovoljno da otkrivajući svet kroz film ili književnost razumemo da nismo sami i da nismo jedinstveni i nerešivi. Nekad je potrebno stilumisati neke u nama uspavane veštine, znanja, iskustva. Izbor je zajednički. Kao i putovanje ka boljitku i celosti. Ni  jedna od ovih tehnika ne potire i ne isključuje savremenu medicinu. Naprotiv. Ovo su sjajni pratioci i podrška bilo kojoj terapiji, tretmanu, leku.

Sve je to poput džem sešna – pravljenje najboljeg od onog što nam je pri ruci. Za početak pratite opise mogućnih kombinacija, Svaki put kreće od  nekoliko koraka. Koračajmo zajedno. Jer svaki vaš korak je motiv i za moj boljitak. Samo ako nam je svima dobro, može i naš svet da bude u ravnoteži.

Hvala što ste uz Cvetanje duše.

I, pronađite tehnike koje će fizičko telo da drže u balansu. Krenite na jogu, masažu, hodajte, vežbajte, plivajte, smejte se, održavajte telo kao što održavate sredinu u kojoj živite. 🙂

Više u grupi na Fejsbuku.

error: Content is protected !!